اين گردهمايي با حضور حجت الاسلام والمسلمين دكتر احمدي از اعضائ شوراي انقلاب فرهنگي، دكترغلامرضايي معاون آموزش و پژوهش صداوسيما و دكتر ملكي تبار رئيس مركز تحقيقات رسانهملي و جمعي از مديران و پژوهشگران اين سازمان برگزار شد.
دكتر احمدي در اين گردهمايي با تآكيد بر اهميت پژوهش در رسانه ملي، كه به گفته امام دانشگاهي عمومي است، و سختي كار در اين زمينه گفت: پژوهشگران صداوسيما معلمان جامعه اند و وظيفه سنگيني بر عهده دارند. وي با بيان اينكه پژوهشگر بايد از سطح به عمق موضوعات برسد تأكيد كرد: مجموعه اي از عوامل در مسائل اجتماعي كه شما با آن روبرو هستيد دست به دست هم داده اند كه شما بايد يك يك آنها را واكاوي و شناسايي كنيد.
عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي تعهد، سوز، ناظر ديندار و متعهد را لازمه پزوهش دانست و به استادان دانشگاه توصيه كرد بر پژوهشها نظارت دقيقي داشته باشند. دكتر احمدي با اشاره به اينكه پژوهش بايد در صحنه عمل بيايد و به هنري اجرايي بدل شود كه تا عمق جان مردم نفوذ كند تأكيد كرد: دانشپژوه بايد در كارش تعهد و اخلاص داشته باشد و كارش را براي خدا انجام دهد.
دكتر غلامرضايي معاون آموزش وپژوهش و رئيس دانشگاه صداوسيما نيزدر اين همايش از پيشرفتهاي پژوهشي سازمان در سال جاري سخن گفت كه با وجود شرايط خاص كشور، سازمان و محدوديتهاي مالي با اتكا به بنيه پژوهشگران داخل سازمان فعال تر از گذشته در زمينه پژوهش عمل كرده است. وي با تأكيد بر اينكه براي پژوهش بايد ابتدا مسئله شناسي كرد و سپس راه درست را در پيش گرفت گفت: بايد بدانيم چه ميخواهيم و چه بايد بشويم و اگر دقيق عمل نكنيم از در دنياي پيشرفته امروز پيش نخواهيم رفت و عقب ميمانيم.
دكتر ملكي تبار رئيس مركز تحقيقات سازمان نيز با تبيين شعار دوازدهمين گردهمايي پژوهشگران سازمان مبني بر "رسانه ملي، آيينه پژوهش و حماسه ملي" گزارشي از روند برگزاري هفته پژوهش در رسانه ملي ارائه كرد و پژوهش و اخلاق پژوهشگري و نقش و جايگاه پژوهشگر در رسانه ملي را از موضوعاتي برشمرد كه در اين گردهمايي به آن پرداخته ميشود.
ايجاد رديف مستقل پژوهشي به واحدهاي پژوهشي و معاونتها، اجرايي كردن پيوست پژوهش درتوليدات معاونتهاي صداوسيما وعملياتي شدن آن و برگزاري جشنوارهاي با عنوان پژوهش براي توليد يا توليد بر اساس پژوهش از مواردي بود كه ملكي تبار از رئيس رسانه ملي و معاونت آموزش و پژوهش براي اعتلاي پژوهش در سازمان درخواست كرد.
در اين همايش از پژوهشگران، مديران پژوهشي و پرسشگران برتر رسانه ملي با اهدا لوح قدرداني شد.
فاطمه عزتي، مرضيه نجفي اصل، زهرا يازرلو، علي آنيزاده و محمد محمد خاني از مركز تحقيقات؛ نغمه خليل بيگي، پروين صالح زاده از اداره كل آموزش و پژوهش سيما؛ زهره مقيمي و محسن شعباني معظم از اداره كل تحقيقات و جهاد خودكفايي ؛ شيلا جليليان و مهدي لبيبي از اداره كل پژوهش هاي راديو، اعظم شعباني از اداره كل پژوهشهاي كاربردي برون مرزي؛خانم دكتر بصير جعفري و خانم دكتر همراز از دانشگاه صدا وسيما؛ سيد علي حسيني ايمن، سيد محمد حسين حسيني هرندي و محمد سليمي از مركز پژوهشهاي اسلامي؛ حجتالاسلام سيد حميد مير خندان از دانشكده صداوسيما، سيد حسن آذري از صداوسيماي آذربايجان شرقي به عنوان پژوهشگران برترسازمان معرفي شدند. استاد علي اصغر دارايي از دانشگاه صداوسيما، عليرضا رنجبر از مركز پژوهشهاي اسلامي، سيد سجاد مدني مباركه مدير آموزش و پژوهش چهارمحال و بختياري؛ رضا امير احمدي و دكتر فاطمه عظيمي فرد از مركز تحقيقات به عنوان مديران برتر پژوهشي صداوسيما برگزيده شدند. مريم رودكي، امالبنين محبي، و فاطمه مشتاقي از مركز تحقيقات و سميرا كياني از مركز همدان، فاطمه علي اكبري از مركز گيلان و عارفه فردوسي از مازندران نيز از پرسشگراني بودند كه در اين گردهمايي برتر شناخته شدند.