نظرسنجی
نظرسنجی تلفنی
نظرسنجی اینترنتی
نظرسنجي ايميلي
پایگاه پرسشنامه های نظرسنجی
بانک نظرسنجيهای خارجی
پژوهش
پژوهشهای مرکز
پایگاه پژوهشهای سازمان
فرم هاو دستورالعمل ها
خبر
اخبار علمی و پژوهشی
اخبار پژوهش استانها
نشریات و کتابها
کتابهای منتشر شده
کتابچه های منتشر شده
فصلنامه پژوهشهای ارتباطی
فصلنامه فرهنگ مردم ایران
فصلنامه مطالعات رسانههای جدید
دوفصلنامه تحقیقات شناختی رسانهها
دو فصلنامه مطالعات انتخابات
آرشیو
»»
فصلنامه مطالعات سبک زندگی
ماهنامه پیام پژوهش
زیر سایتها
سال 1401،تولید دانشبنیان اشتغالآفرین
سال 1400، تولید؛ پشتیبانیها، مانعزداییها
حمایت از کالای ایرانی
همایش ملی مطالعات پیمایشی افکارسنجی
فصلنامه پژوهشهای ارتباطی
سال 1394،دولت و ملت ، همدلی و هم زبانی
سال 1393 اقتصاد و فرهنگ، باعزم ملی و مدیریت جهادی
سال تولید ملی،حمایت از کار و سرمایه ایرانی
سایت جهاد اقتصادی
مشارکت اجتماعی(انتخابات)
ستاد هفته پژوهش
سایت روش شناسی
گردهمایی پرسشگران
کتابخانه
جستجو در کتابخانه
جستجو در کتابخانه دیجیتال
معرفی کتابخانه مرکز
ادارات پژوهشی
اداره كل افکارسنجی
ادارهکل مطالعات رسانه و ارتباطات
ادارهکل پشتيباني وهماهنگی پژوهش
ادارهکل سنجش مخاطب
مدیریت فرهنگ مردم
مدیریت روششناسی
درباره ما
درباره مرکز
ارتباط با مرکز
درباره سایت
نقشه سایت
پیوندها
معاونت ها
شبکه های تلویزیونی و رادیویی
شبکه های استانی
مراکز پژوهشی
سایر
صفحه اصلی>
اخبار و اطلاعيه ها
افزایش ۷۰ درصدی مقالات همایش پژوهشهای قرآنی/ تقدیر از ۴۰ پژوهشگر
افزایش ۷۰ درصدی مقالات همایش پژوهشهای قرآنی/ تقدیر از ۴۰ پژوهشگر
مسئول کمیته پژوهشهای نهمین همایش بینالمللی پژوهشهای قرآنی از رشد ۷۰ درصدی مقالات در سی و دومین دوره مسابقات بینالمللی قرآن کریم خبر داد.
حجتالاسلاموالمسلمین محمد اکبری، مسئول کمیته پژوهشهای نهمین همایش پژوهشهای قرآنی، از افزایش چشمگیر سطح مقالات رسیده به دبیرخانه خبر داد.
اکبری در تشریح فعالیتهای کمیته پژوهشهای قرآنی در آستانه برگزاری بزرگترین رویداد قرآنی جهان اسلام اظهار داشت: بحمدالله سطح علمی مقالات ارسال شده به دبیرخانه پژوهشهای قرآنی نسبت به سال گذشته چشمگیر بوده و بین ۶۰ تا ۷۰ درصد افزایش یافته است.
به گفته مسئول کمیته پژوهشهای قرآنی، کارگروه ویژهای برای افزایش کمی و ارتقای سطح کیفی آثار، در این دوره تشکیل گردیده که به طور مستقیم مشغول فعالیت است.
وی گفت: با توجه به تاکید نماینده ولی فقیه و رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه مبنی بر توسعه فعالیتهای علمی و پژوهشی در صحنه بینالمللی و مراکز علمی و دانشگاهی جهان اسلام، استقبال چشمگیری از سوی عالمان، دانشمندان، فرهیختگان و پژوهشگران خارج از کشور از این همایش صورت گرفته است.
مسئول کمیته پژوهشهای قرآنی متذکر شد: در حال حاضر مرحله ارزیابی مقالات توسط هیئت داوران متشکل از حدود۴۰ نفر از استادان برجسته و شاخص دانشگاهها و حوزههای علمیه در حال انجام است.
دکتر اکبری با اشاره به اینکه محور اصلی نهمین همایش بینالمللی پژوهشهای قرآنی «قرآن کریم و فرهنگ وحیانی» است، افزود: موضوعاتی مانند مبانی و شاخصهای فرهنگ اسلامی، ماهیت و ارکان فرهنگ اسلامی، آسیبشناسی، چالشها و تعمیق فرهنگ اسلامی، فرهنگ اسلامی و مطالعات بین رشتهای و مقایسه تطبیقی فرهنگ اسلامی و فرهنگ غربی در این همایش به صورت مقاله ارائه خواهد شد.
وی اضافه کرد: انتخاب این محور با توجه به دغدغهها، منویات و تاکیدات مقام معظم رهبری در حوزه فرهنگ، مهندسی فرهنگی و مقابله با جنگ نرم و تهاجم فرهنگی دشمن و با رویکرد نامگذاری سال گذشته به عنوان «سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی» بوده است و در این راستا مباحثی در نهمین همایش بینالمللی پژوهشهای قرآنی در قالب مقاله، کتاب، پایان نامه و طرح پژوهشی، ارائه خواهد شد.
حجتالاسلام اکبری خاطرنشان کرد: ۵ نفر به عنوان نفرات برگزیده این همایش بینالمللی انتخاب و در روز اختتامیه سی و دومین دوره مسابقات بینالمللی قرآن کریم، مورد تجلیل قرار خواهند گرفت.
مسئول کمیته پژوهشهای قرآنی یادآور شد: همچنین از ۳۵ نفر از نویسندگان آثار برتر در روز ۳۱ اردیبهشت با حضور دانشمندان، پژوهشگران، فرهیختگان، قاریان، حافظان، داوران همایش، مسئولان کشوری و همه مشتاقان به ساحت مقدس قرآن کریم تجلیل به عمل خواهد آمد.
دکتر اکبری با اشاره به اینکه آثار ارسال شده به نهمین همایش بینالمللی پژوهشهای قرآنی به سه زبان فارسی، عربی و انگلیسی است، تصریح کرد: این آثار از کشورهایی نظیر عربستان، عراق، یمن، لیبی، فلسطین، مغرب، الجزایر، سوریه، افغانستان، انگلستان وب رخی کشورهای اروپایی، آفریقایی و آمریکای لاتین دریافت شده است.
مسئول کمیته پژوهشهای قرآنی در پایان متذکر شد: در روز برگزاری نهمین همایش بینالمللی پژوهشهای قرآنی در سه سالن جانبی، تعدادی از مقالات برگزیده توسط نویسندگان مقالات ارائه و مورد نقد و بررسی کارشناسان و داوران قرار خواهد گرفت.
http://www.iqna.ir/fa/News/3259487
1394/02/23
آرشیو اخبار پژوهشی
کلیه حقوق این سایت متعلق به
مرکز تحقیقات سازمان صدا و سیما است.