به گزارش روابطعمومی مرکز پژوهش و سنجش افکاررئیس مرکز پژوهش و سنجش افکار در نشست تخصصی جهتگیریهای راهبردی صداوسیما در رسانههای اجتماعی که در هجدهم آبانماه، ساختمان شهدای رادیو برگزار شد با بیان این مطلب افزود در صورت فراهمشدن امکانات لازم 82% از کاربران، استفاده شبکه اجتماعی داخلی را بر شبکههای خارجی ترجیح میدهند.
دکتر عبدالملکی با بیان اینکه میزان اعتماد به محتوای فضای رسانههای اجتماعی بین کاربران بسیار کم است افزود بالای 80% مردم نسبت به اطلاعات و اخبار رسانههای اجتماعی اعتماد ندارند و مرجع اصلی مردم برای کسب اطلاعات و اخبار رسانه ملّی است و مردم در بین رسانهها بیشترین اعتماد را به رسانه ملی دارند.
رئیس مرکز پژوهش و سنجش افکار با تأکید بر سرعت تحولات در فضای رسانههای اجتماعی گفت: نگرش و رفتار کاربران در رسانههای اجتماعی بسیار سیال و تغییر پذیر است لذا این فضای رسانهای باید با دقت مورد بررسی و مطالعه قرار گیرد.
دکتر عبدالملکی با بیان اینکه تکنولوژی خودش را بر جامعه تحمیل کرده است و رسانههای جدید بر زندگی مردم تأثیرگذارند افزود: باید با آیندهنگری برای رفتار پایدار کاربران با روشهای نوین چارهاندیشی کرد و با کار همهجانبه و جدی در همه مراکز فرهنگی همافزایی فرهنگی صورت گیرد.
رئیس مرکز پژوهش و سنجش افکار با بیان اینکه پیامهای تولید شده در فضای مجازی که از خارج از کشور هم تقویت میشود اختلافاندازی و شایعهسازی بسیار زیاد است افزود باید روابط ژرفانگرانه بین عرصههای فرهنگی، سیاسی و اجتماعی را که دشمن درصدد ضربهزدن به آن است بررسی و مردم را نسبت به خطرات و آسیبهای اجتماعی و فرهنگی شایعات و تأثیرات آن در جامعه مصونسازی کرد.