نظرسنجی
نظرسنجی تلفنی
نظرسنجی اینترنتی
نظرسنجي ايميلي
پایگاه پرسشنامه های نظرسنجی
بانک نظرسنجيهای خارجی
پژوهش
پژوهشهای مرکز
پایگاه پژوهشهای سازمان
فرم هاو دستورالعمل ها
خبر
اخبار علمی و پژوهشی
اخبار پژوهش استانها
نشریات و کتابها
کتابهای منتشر شده
کتابچه های منتشر شده
فصلنامه پژوهشهای ارتباطی
فصلنامه فرهنگ مردم ایران
فصلنامه مطالعات رسانههای جدید
دوفصلنامه تحقیقات شناختی رسانهها
دو فصلنامه مطالعات انتخابات
آرشیو
»»
فصلنامه مطالعات سبک زندگی
ماهنامه پیام پژوهش
زیر سایتها
سال 1401،تولید دانشبنیان اشتغالآفرین
سال 1400، تولید؛ پشتیبانیها، مانعزداییها
حمایت از کالای ایرانی
همایش ملی مطالعات پیمایشی افکارسنجی
فصلنامه پژوهشهای ارتباطی
سال 1394،دولت و ملت ، همدلی و هم زبانی
سال 1393 اقتصاد و فرهنگ، باعزم ملی و مدیریت جهادی
سال تولید ملی،حمایت از کار و سرمایه ایرانی
سایت جهاد اقتصادی
مشارکت اجتماعی(انتخابات)
ستاد هفته پژوهش
سایت روش شناسی
گردهمایی پرسشگران
کتابخانه
جستجو در کتابخانه
جستجو در کتابخانه دیجیتال
معرفی کتابخانه مرکز
ادارات پژوهشی
اداره كل افکارسنجی
ادارهکل مطالعات رسانه و ارتباطات
ادارهکل پشتيباني وهماهنگی پژوهش
ادارهکل سنجش مخاطب
مدیریت فرهنگ مردم
مدیریت روششناسی
درباره ما
درباره مرکز
ارتباط با مرکز
درباره سایت
نقشه سایت
پیوندها
معاونت ها
شبکه های تلویزیونی و رادیویی
شبکه های استانی
مراکز پژوهشی
سایر
صفحه اصلی>
اخبار و اطلاعيه ها
امروز بزرگترين جهاد کمک به اقتصاد مقاومتي است.
امروز بزرگترين جهاد کمک به اقتصاد مقاومتي است.
در چهارمين نشست تخصصي ميز مطالعاتي اقتصاد مقاومتي با عنوان «فعاليتها و زنجيرههاي اقتصادي مزيتدار» که روز چهارشنبه دهم شهريورماه در مرکز پژوهش و سنجش افکار برگزار شد، دکتر علي آقامحمدي عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام با بيان اين مطلب افزود: رسانه ميتواند به دور از شعارزدگي و با ايجاد گفتمان صحيح اقتصاد مقاومتي اذهان آحاد مردم را با ادبيات درست و علمي آشنا سازد و در زمينه اقتصاد مقاومتي که آينده کشور به آن بستگي دارد، کاري ماندگار انجام دهد.
وي با بيان اينکه بايد فرهنگ کار و تلاش و در نتيجه تفاوتهاي ناشي از ابتکار و خلاقيت را در جامعه بپذيريم، افزود: کسي که تلاشي ندارد و از توانمندي و دانشي برخوردار نيست، نميتواند توقع بالايي داشته باشد.
عضو تشخيص مصلحت نظام با بيان اينکه اقتصاد مقاومتي از شأنيت ابزار و وسيله براي تحقق چشمانداز کشور برخوردار است، افزود: در بسياري از مواردِ مطرح در افق چشمانداز، به جايگاه اول در منطقه رسيدهايم، ولي متأسفانه در موضوع اقتصاد آنچه بايد محقق ميشد، هنوز اتفاق نيفتاده است.
دکتر علي آقامحمدي با بيان اينکه جنگ امروز جنگ اقتصاد است و دشمن در همين صحنه طراحي ميکند، گفت: دشمنان هر کاري براي عقب نگهداشتن ايران انجام ميدهند و انتظاري غير از اين هم از دشمن نيست و لذا همه مردم و مسئولان بايد براي رسيدن به اهداف اقتصادي که امروز نوعي عبادت و جهاد محسوب ميشود، سخت کار کنند و تلاش مضاعف داشته باشند.
اين استاد دانشگاه با بيان اينکه همه بايد به ظرفيتهاي دروني و مزيتهاي کشور توجه داشته باشيم و از لبخند دشمن توقع دوستي نيست، افزود: فشار دشمن در تحريمهاي ظالمانه و کاهش قيمت نفت نشان داد که ظرفيت اقتصادي و مزيتهاي خدادادي کشور ما بالاست که از اين فرصتهاي دروني بايد براي رسيدن به رشد همه جنبههاي اقتصادي در همه طبقات استفاده و بهره برداري کرد.
دکتر علي آقامحمدي گفت: توليد ناخالص ملي هر چقدر بالا برود، نرخ رشد اشتغال کشور افزايش مييابد و اين به برخورداري آحاد جامعه از فرهنگ صحيح بستگي دارد.
وي با بيان اينکه رشد اقتصادي و ثبات در بلندمدت مهمترين عامل قدرت کشور است و فقط اقتصاد مقاومتي ميتواند کشور را در مقابله با توطئههاي منطقهاي و جهاني، توانمند و قدرتمند نگه دارد، افزود: دشمنان منطقهاي و بينالمللي متوجه ناموفق ماندن برنامههاي خود در منطقه شدهاند و عربستان و حاميان آن تغييرات منطقهاي را ميفهمند، از اين رو با راهانداختن بحران اقتصادي و جنگ ميخواهند مشکلات داخلي خود را که باعث کسر بودجه زيادي شده است، جبران کنند و به خارج از عربستان انتقال دهند.
وي با بيان اينکه در منطقه تغيير توازن به وجود آمده است و بايد همه هوشمندانه قدرت اقتصادي و مالي کشور را افزايش دهند، افزود: متأسفانه برخي در داخل کشور از اهميت راهبردي ايران در منطقه و جهان غافل هستند و بيشتر توجه و برنامههايشان را متوجه بيرون از کشور کردهاند.
اين استاد دانشگاه با اشاره به ظرفيتهاي داخلي کشور و نياز به برنامهريزي براي بهرهبرداري بهينه از آنها گفت: بايد جبهه اقدام و عمل خود را تقويت کنيم؛ چراکه کشور ايران، کشور قدرتمندي است و جهانيان به اين قدرت و توان آن توجه دارند و واقف هستند.
وي با بيان اينکه نبايد تصور کرد کار و اقتصاد بعد از برجام آسانتر و راحت ميشود، افزود: بيترديد کار بعد از برجام سختتر و عميقتر خواهد بود؛ چراکه اگر تا به حال لب ساحل شنا ميکرديم، از اين پس بايد در عمق درياي متلاطم شنا کنيم و اين نياز به هوشمندي و توانايي مضاعف دارد.
عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام با بيان اينکه در دين و فرهنگ اسلامي تلاش و کارِ بيشتر، از دستورات بزرگان و ائمه ماست، افزود: بزرگترين جهاد امروز کمک به اقتصاد مقاومتي است و رسانهها بايد اين امر مهم را به صورت جامع و درست به گفتماني غالب در جامعه تبديل کنند؛ همان طور که در جنگ تحميلي اين کار را انجام دادند.
دکتر علي آقامحمدي با بيان اينکه افراد ريسکپذير و سرداران اقتصاد را بايد تشويق و حمايت کرد، افزود: سرمايه بزرگ کشور مردم و تحصيلکردههاي ما هستند و بايد با ميدان دادن به آنها، زمينه رشد در اقتصاد براي همه مردم فراهم شود.
وي با بيان اينکه با شعار و حرف، اميد ايجاد نميشود و رفع بيکاري و ايجاد اشتغال و رفع موانع توليد، ازجمله زمينههاي رشد اقتصادي جامعه است، گفت: بايد مزيتهاي داخلي اقتصاد را دقيق بشناسيم و تقويت کنيم و با فعاليتهاي صحيح اقتصادي و ايجاد زنجيرههاي متصل به هم، ارزش افزوده توليدات را بالا ببريم. وي مشکل اقتصاد ايران حتي توليد را خدمات دانست و با بيان اينکه آموزش و دانش را بايد افزايش داد، افزود: در خيلي از کارها ما مزيت اختصاصي داريم که بايد آن را ارتقا دهيم و در برخي کارها نيز به مشارکت نيازمنديم که بايد از سرمايه ديگران استفاده کرد.
عضو تشخيص مصلحت نظام گفت: جوانههاي اقتصاد مقاومتي در جامعه نمايان است، بنابراين بايد با بسيج عمومي و خلاقيت، نرخ رشد را که به آحاد جامعه برميگردد، افزايش 8 درصدي داد.
دکتر علي آقامحمدي با بيان اينکه هدايت و جهتدهي رسانهاي در بازار مصرف ميتواند اقتصاد ايران را اصلاح کند، افزود: بايد زنجيرههاي در خدمتِ توزيع و توليد را در همه جا شکل بدهيم تا هم هزينهها کمتر و هم مصرف بهتر صورت بگيرد و اين نياز به هماهنگي در بخشهاي مختلف توليد و توزيع دارد که نمونههاي موفق آن هم در جامعه موجود است.
1395/06/10
آرشیو اخبار پژوهشی
کلیه حقوق این سایت متعلق به
مرکز تحقیقات سازمان صدا و سیما است.