دکتر دارابی ضمن تاکید بر ضرورت پژوهش در غنای برنامه ها افزود این پژوهش است که حتی درحوزه های خبر نیز موثر است و نگاه آسیب شناسانه در این زمینه بسیار مهم است.
وی افزود استفاده از پایان نامه های دانشگاه صدا و سیما در شبکه های استانی ضروری است
همچنین ایشان بر اصلاحات ساختاری و نیروی انسانی تاکید کرد و گفت اگر به پژوهش اهمیت ندهیم در آنتن دچار ضعف هستیم.من از مدیران کل استانها میخواهم پیوست پژوهشی برنامه ها را جدی بگیرند
وی تاکید کرد ما باید در حوزه کیفی سازی حرکت کنیم
در ادامه آقایان دکتر دارابی معاون امور استانها ،دکتر طلوعی رییس مرکز پژوهش و سنجش افکار، شعاع از داوران بخش پژوهش و قایم مقام مرکز پژوهش و سنجش افکار، فاطمی رییس مرکز سیمای استانها و دبیر جشنواره ،عظیمی مدیر کل مرکز چهار محال و بختیاری ،دکتر مطلبی داور جشنواره ،امیر احمدی دبیر بخش پژوهش و مدیر کل پشتیبانی و اجرای نظرسنجی جوایز بخش پژوهش را اهدا کردند.
پس از برگزاری جلسه اهدای جوایز جناب آقای دکتر طلوعی رییس مرکز پژوهش و سنجش افکار با مدیران پژوهش به گفت و گو نشست.
دراین جلسه ابتدا تعدادی از مدیران پژوهش مراکز به مشکلات و محدودیت های خود پرداختند و در این زمینه رییس مرکز به ارایه راهکارها و راهنمایی ها مبادرت کرد.
دکتر طلوعی گفت تغییر ساختار سخت نیست تغییر باور سخت است.وی تاکید کرد :پژوهش در سازمان یک کالای حیاتی است نه تزیئنی.استفاده از پژوهش نیز ابلاغی و دستوری نیست.از دیگر باورهای ما اینست که پژوهش در سازمان دچار اشتباه راهبردیست و آن اینست که می گویند پژوهش در کنار تولید.پژوهش و تولید در کنار هم نیستند بلکه عجین با یکدیگرند.
پژوهش و تولید دچار آریتمی است . ما در این زمینه باید به مدل برسیم.
وی درپایان در مورد عملکرد مرکز توضیحاتی ارائه کرد و گفت ما همچنان در موضع تحولی هستیم و درامور زیربنایی وپژوهش های کلان اقدامات جدی صورت گرفته است.