نشست تخصصي مديران آموزش و پژوهش مراکز بهمنظور هماهنگي و برنامهريزي براي اجراي طرحهاي نظرسنجي انتخابات سالجاري با حضور معاون محترم آموزش و پژوهش سازمان جناب آقاي دکتر غلامرضايي، رئيس مرکز تحقيقات جناب آقاي دکتر ملکيتبار، قائممقام مرکز تحقيقات جناب آقاي دکتر سعديپور، مديرکل پژوهش استانها و خارج از کشور جناب آقاي عبدالملکي و مديران مرکز تحقيقات سازمان و مديران آموزش و پژوهش مراکز استانها در روزهاي شانزدهم و هفدهم شهريورماه سال جاري در مشهدمقدس برگزار شد.
در ابتداي اين نشست که در صداوسيماي مرکز خراسان رضوي برگزار شد، آقاي عبدالملکي مديرکل پژوهش استانها و خارج از کشور ضمن خيرمقدم به ميهمانان، اهداف برگزاري اين نشست را تشريح کرد. ايشان ضمن توصيف اهميت طرحهاي نظرسنجي انتخابات آتي، آن را مهمتر از ساير نظرسنجيهاي مرکز دانست و با توجه به شرايط موجود و اينکه نخستين انتخابات بعد از انتخابات رياستجمهوري سال88، همين انتخابات است، از مديران هر استان خواستند با توجه به شرايط محيطي و منطقهاي محل کار خود، برنامهريزي و هماهنگي لازم را براي برگزاري نظرسنجيهاي مطلوب به عمل آورند.
آقاي دکتر ملکيتبار رئيس مرکز تحقيقات نيز ضمن تشکر و قدرداني از حضور مديران آموزش و پژوهش مراکز در اين نشست اظهار اميدواري کردند، مسائل و مشکلات موجود واحدهاي پژوهشي مراکز در اين نشست شناسايي و نسبت به رفع آن هرچه زودتر اقدام شود.
دکتر غلامرضايي: نتايج نظرسنجيهاي انتخابات آتي، با توجه به وضعيت بعد از انتخابات رياستجمهوري و ترکيب فضاي سياسي کشور بسيار مهم است.
سخنران بعدي اين نشست در روز اول، آقاي دکتر غلامرضايي معاون آموزش و پژوهش سازمان بود. ايشان در ابتداي نشست ضمن آرزوي توفيق براي همکاران در مسير خدمت به اهداف سازمان، به تشريح نتايج و دستاوردهاي بحث تغيير و تحول در سازمان و از بعد آموزشي و پژوهشي طي دوسال گذشته پرداختند، و به مسائلي از قبيل ارتقاي دانشکده صداوسيما به مجتمع دانشگاهي، ارتقاي سطح علمي استادان و نيروي انساني دانشکده و اعضاي هيئت علمي، تغيير ساختار آموزشي و ايجاد رشتههاي تحصيلي جديد، تغييرات عمده در آثار مکتوب و نشريات از بعد مطالعات پژوهشي، پيگيري تغييرات ساختاري در نظام آموزشي و پژوهشي مراکز يا تفکيک آنها اشاره کردند.
در ادامه نشست، ايشان فعاليتها و جلسات برگزار شدة ستاد انتخابات سازمان را براي حاضران تشريح کردند و ضمن تاکيد بر اهميت نتايج نظرسنجي انتخابات، توجه به گروههاي مرجع، دانشآموزان، دانشجويان، کارگران و صنوف متعدد در اجتماع را ضروري دانستند و خواستار خنثيکردن توطئه دشمنان از طريق نفوذ و تأثيرگذاري بر آنها شدند.
استانهاي مرزي نيز از موارد ديگري بود که ايشان خواستار توجه جدي و تمرکز کردن مطالعات اوليه بر آنها شدند و تأکيد کردند، استرسزدايي و مديريت بحران در رسانه و آگاهسازي براي عوامل و مجريان طرحهاي انتخابات بايد در دستورکار مديران قرار گيرد و مسئولان توجه بيشتري نسبت به آن داشته باشند.
جناب آقاي تقدسنژاد، معاون اداري و مالي سازمان نيز طي سخناني، اهميت توجه به نيروي انساني، اهميت ارزشهاي والاي انساني و تلاش براي حرکت در مسير اين ارزشها و اهميت آموزش و پژوهش را براي رشد و توسعه کشور براي حاضران تشريح کردند و پژوهش را اساس توسعه و آموزش را موجب حيات جامعه دانستند.
در روز دوم اين نشست، مديران آموزش و پژوهش ضمن شرکت در چهارکارگروه تخصصي شامل؛
1. روشهاي نمونهگيري 2. مشکلات اجرايي 3. تحليلهاي منطقهاي و محيطي و 4. روشهاي گردآوري اطلاعات و ارسال آنها، به بررسي موارد ضروري پرداختند و نتايج بهدست آمده در جلسهاي با حضور دکتر ملکيتبار رئيس مرکز تحقيقات، بررسي و تصميمات لازم اتخاذ شد، در ادامه نشست نيز مديران آموزش و پژوهش، ديدگاههاي خود را با رئيس مرکز در ميان گذاشتند.
بررسي نمونهگيري محلهاي و ميداني و روند اجراي نظرسنجي انتخابات از نکات آموزشي ديگري بود که از سوي آقايان اميراحمدي و کاظمي به حاضران آموزش داده شد.
شايان ذکر است در اين نشست همچنين آثار توليدي برگرفته از پژوهشهاي منجر به توليد، براي حاضران به نمايش گذاشته شد.